Ще ме извиняваш ама "неграмотността" не се ли пише с 3 Т-та ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Първи стъпки след първите седем.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеВ този форум дали има някой, дето знае каква разликата между който и които..?
Comment
-
Е ти отиваш в много адванс'д област вече... Но това поне разговорно не прави чак такова впечатление... "Kойто vs които" обаче прави и странното е, че и в двата варианта го има сбъркано (или по-точно щеше да е сбъркано ако авторите изобщо знаеха как е правилно)... А тъжното е, че го ползват хора дето знам, че са на 30+ (демек не са баш от "младото поколение")... Абе...Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:12.
Comment
-
Тая буква Й само лукавия я е измислил.
Не знам за вас, но като видя написано наЙстина получавам колики.
Как по дяволите ти идва да го напишеш с Й? Даже не мога да го произнеса....Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеТая буква Й само лукавия я е измислил.
Не знам за вас, но като видя написано наЙстина получавам колики.
Как по дяволите ти идва да го напишеш с Й? Даже не мога да го произнеса....
Това идва от хора, за които използването на репликата "найс, а" е израз на екстра куул статус в обществото145 QV
sigpic
Comment
-
Нещо не мога да си обясня напоследък - каква е тази замяна на кратката форма на личното местоимение за женски род "я" с "е" ?!?
Пример: "Аз е видях преди малко", вместо "Аз я видях преди малко".
И всякакви подобни. В началото си мислех, че е често повтаряща се правописна грешка, но вече виждам, че не е!
???ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Неграмотността е повсеместна.Така ,че не се шашкайте, една от основните причини според мен е писането с латински букви.Ако зависи от мен ще го забраня със закон.И аз понякога се замислям за някои думи например-бОксувам или бУксувам правилно е с -у.Да не говорим ,че повечето разполагат със словесен запас 50-100 думи.Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:40.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеLast edited by lordliness; d.m.y г., 11:39.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениее
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТова е !Едва пет милиона българи,без азбука,без вяра,скоро сигурно и без език-без коментар....Бих добавил- вече и без култура!
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеВ този форум дали има някой, дето знае каква разликата между който и които..?
дебили !!!!sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment